Klantenservice

Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn met uw aankoop, laat het ons dan weten via klantenservice@glasmaester.nl Wij zullen ons best doen uw klacht zo snel mogelijk op te lossen.

De algemene verkoop voorwaarden van Glasmaester kunt u hier downloaden.

Retourrecht

U heeft als klant recht op het retourneren van een internet aankoop binnen 14 dagen. Let op, dit retourrecht geldt niet voor producten die voor u op maat geproduceerd zijn! Voor het retourneren kunt u hier een pdf retourformulier ophalen.

Bij beschadiging of breuk door transport, alsmede foutieve leveringen, verzoeken wij u vriendelijk een duidelijke foto aan ons te sturen. Dit helpt ons ook onze werkwijze en of producten te verbeteren.

Verkooppunten

Online bestellen is snel en handig. Wilt u liever de voorbeelden in werkelijkheid bekijken? Geen probleem. Door het hele land vindt u verkooppunten van onze producten. Misschien ook bij uw schoenmaker, ijzerwarenwinkel bij u in de buurt. Bekijk hier het overzicht met verkooppunten bij u in de buurt.

Montage

U kunt kiezen voor verschillende montagemogelijkheden van uw ontwerp.

Muurbracket

Indien u kiest voor deze bevestiging is de achterzijde van uw naambord, huisnummer of bedrijfsnaambord voorzien van een muurbracket. Deze montagebeugel bestaat uit twee delen. Eén deel is verlijmd op de glasplaat en het tweede deel kunt u aan de muur schroeven. Passende schroeven en pluggen leveren wij mee.

 1. De muurbeugel is te corrigeren, na (scheef)boren.
 2. Het gehele montageset is gemaakt van roestvrijstaal.
 3. De haak simpel in elkaar en is verdekt (diefstalpreventie) met meegeleverde bout.
 4. De montagebeugel is onzichtbaar achter het ontwerp.
 5. Productie van deze bracket vindt plaats in onze eigen fabriek.

RVS schroeven en klemmen

Geeft u de voorkeur aan een montage met schroeven en klemmen? Ook dat kan. U ontvangt dan een complete set van roestvrij materiaal. Topkwaliteit uit Duitsland. Let op: boorgaten zijn niet corrigeerbaar. Daarom kiezen wij van Glasmaester voor zo min mogelijk ontwerpen met boren en klemmen.

Verlijmen

Voor meerdere ontwerpen is het mogelijk om deze te verlijmen. Niet elke ondergrond is echter geschikt voor verlijmen. Hout is bijvoorbeeld ongeschikt, omdat u lijmt op de verf als ondergrond en niet op het hout. Kiest u toch voor verlijming? Ga dan voor een flexibele tegellijm voor gips, beton of baksteen. Glasmaester is in dit geval niet aansprakelijk voor de hechting van de lijm op de ondergrond.

Alternatieve bevestiging

Wij helpen u graag met het realiseren van een alternatief ophangsysteem. Vraag naar onze folder bij één van onze verkooppunten of vul bij het contactformulier uw gegevens in. Wij sturen u de folder dan per e-mail toe als PDF.

Garantie bij het ophangen

Is het naambord per ongeluk bij het transport of bij het bevestigen gebroken? Dan brengen scherven dit keer beslist geen ongeluk! Wij produceren dan kosteloos uw ontwerp nog een keer.

Op welke manieren kan ik betalen?

Je kunt kiezen uit twee betalingsmogelijkheden:

 1. Vooruitbetaling via iDeal. Veilig, simpel en snel.
 2. Op rekening. Hiervoor geldt een toeslag van €7,50 per bestelling ex. BTW (€9,08 incl. BTW). Wil je de factuur per post ontvangen? Dan komt daar nog €0,50 ex. BTW (€0,61 incl. BTW) bij. Wij hanteren een betalingstermijn van veertien dagen.
 3. Hoe meld ik een klacht?

  Wil je een klacht melden? Je kunt via onze website een klacht indienen. Doe het volgende:

  1. Ga via onze website naar 'Mijn account'
  2. Klik op 'Mijn klachten'
  3. Kies voor 'Nieuwe klacht'
  4. Je ontvangt direct een ontvangstbevestiging. Binnen één werkdag kun je een inhoudelijke reactie verwachten.
  5. Je kunt nu een klacht op je order indienen. Het meesturen van foto's zorgt ervoor dat de klacht sneller wordt afgehandeld.

   Ben je niet blij met je bestelling?

   Dat is vervelend om te horen! Wat we wel graag horen: waarom je niet tevreden bent. Zodat wij je kunnen helpen met een oplossing. Neem even contact op met onze klantenservice via e-mail: info@glasmaester.nl

   Retouren

   Het herroepingsrecht is uitgesloten voor alle maatwerkproducten. Naam- en bedrijfsborden kun je daarom niet terugsturen. Dat is gepersonaliseerd en niet weer opnieuw te gebruiken. Meer weten over herroepingsrecht? Je leest het in onze algemene voorwaarden.

   Wanneer leveren jullie mijn bestelling?

   De levertijden per product vind je op de website. Zodra je een bestelling geplaatst hebt, geven wij aan wanneer je je naam- of nummerbord kunt verwachten.

   Nog niet besteld

   Ga naar het gewenste product op onze site, en stel je product samen. Als je jouw product samengesteld hebt, zie je de prijs en verwachte levertijd.