Werken met glas als decoratiemateriaal


Glas is een materiaal wat al millenia bij mensen tot de verbeelding spreekt. Het is transparant, hard, breekbaar maar toch duurzaam en bestaat voornamelijk uit Zilverzand, Soda en kalksteen en toegevoegde metalen die het glas een kleur geven. Detail is dat geen van de ingredienten transparant zijn. Bij Glasmaester hebben we de technieken ontwikkeld om van dit materiaal prachtige kunstwerken te maken.Woning signeren

Glasmaester zet met zowel de ThinFuse lijn als de FullFuse lijn een nieuwe trend in huis-belettering. Deze combinatie van kwaliteit, schoonheid en duurzaamheid vindt u in geen ander materiaal terug.

Lees meer >>

Huisnummers

Napoleon vond het een goed idee om elk huis een nummer te geven. We zijn die traditie gaan voortzetten. U vindt op deze site diverse designs en leuke ideeen om ook uw nummer toon aan te geven.

Lees meer >>

Naamborden

Napoleon vond het een goed idee om elke persoon een voor en achternaam te geven. Wij zijn die traditie gaan voortzetten en veel Nederlanders willen hun naambord bij de voordeur.

Lees meer >>


Huisnamen

Vroeger had elke boerderij zijn naam en heeft in veel gevallen zelfs zijn naam later aan de bewoners weer terug gegeven. Uw huis een naam geven verdient zeker een stukje maatwerk van Glasmaester.

Lees meer >>

Montage

Om u zorgeloos en lang van uw kunstwerkje te laten genieten hebben wij een speciale muurbeugel ontwikkeld. De kracht van de eenvoud en de eenvoud van de kracht en corrigeerbaar aan de muur!

Lees meer >>

Foto in glas

Glasmaester kan uw foto of afbeelding op glas insmelten. Wij graveren met laser, wat een fijner beeld geeft dan zandstralen. Desgewenst kan het glas gebogen worden waardoor deze uit zichzelf kan staan.

Lees meer >>
Ieder afzonderlijk artikel

Speciaal voor u gefabriceerd

Onze best verkochte artikelen

Maak zelf uw eigen design


Kies uw eigen kleur, lettertype en stijl in onze compleet vernieuwde online designer tool. Decoratie die helemaal op uw smaak is afgestemd. Uw eigen huis personaliseren was nog nooit zo makkelijk!